Відкриття відділення послабить соціальну напругу в регіоні, де практично немає банківської інфраструктури, та полегшить доступ усіх категорій клієнтів до банківських сервісів. У відділенні будуть обслуговуватись мешканці населених пунктів, розташованих поблизу, військовослужбовці та внутрішньо переміщені особи. До послуг клієнтів широкий перелік послуг від отримання пенсійних та соціальних виплат і проходження фізичної ідентифікації до купівлі валюти, відправлення/отримання переказів, поповнення мобільного зв’язку, відкриття рахунку та оформлення депозиту. Щоденно відділення зможе обслуговувати до 2000 клієнтів.

На сьогодні Ощадбанк вже здійснює обслуговування клієнтів на КПВВ «Станиця Луганська» та «Щастя» в Луганській області, а також мешканців населених пунктів Донецької та Луганської областей, розташованих поблизу лінії розмежування, за допомогою мобільних підрозділів на базі автомобіля КрАЗ.

Як відомо, міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працює над створенням на всіх КПВВ універсальних сервісних хабів, де громадяни України зможуть отримувати широкий спектр адміністративних послуг та користуватись соціальними програмами. 6 листопада 2020 року відбулась презентація універсального сервісного центру на КПВВ «Щастя» в Луганській області. В ньому зокрема відкрито відділення Ощадбанку.