Система з трьох 12 Мп камер дозволяє знімати фото і відео професійної якості. При цьому потужності гаджета досить для виконання складної корекції відеофайлів.

Що нового у флагманів Apple?

У «яблучних» смартфонів елегантний дизайн з вираженими вуглами. Плоскі бічні грані, загартоване скло на задній панелі, керамічний «щит» Ceramic Shield на передній – смартфон став помітно міцнішим. Тепер гаджет не боїться випадкових механічних ударів та падінь з висоти до 2 м. Більш того, флагман не псується після контакту з водою. Рівень захисту від вологи становить IP68 – девайс витримує 30 хвилинне занурення на глибину до 6 м.

Смартфони 14-го покоління підтримують надшвидкісну технологію передачі даних (5G). iPhone 12 – це перші телефони на операційній системі iOS, здатні підключатися до 5G.

Гаджети оснащені шестиядерним чіпсетом A14 Bionic, який потужніший, ніж в попередніх версіях, на 40%. Апаратна основа створена по пятинанометровой технології. Це дозволило вмістити в чіпсет 11,8 мільярда транзисторів. Процесор обробляє інформацію зі швидкістю до 11 трлн операцій в секунду.

Інноваційні технології, втілені в дисплеї

iPhone 12 та iPhone 12 Pro оснащені дисплеями з діагоналлю 6,1 дюйма з щільністю пікселів 2532 × 1 170 точок. Екран Super Retina XDR на матриці з OLED технологією відображає мільйони відтінків кольорів, чітко передає глибину і насиченість.

Завдяки функції True Tone, яка відповідає за баланс білого з урахуванням показників температури кольору освітленості, зі смартфона зручно читати електронні книги. Темні кольори на дисплеї чіткіше, білі – яскравіше.

Камери професійного рівня

Фотознімки, відзняті на смартфон, виглядають неймовірно реалістично. Камери здатні вирівнювати тон шкіри і відображати все до найдрібніших деталей. Фотографії виглядають надзвичайно. У iPhone 12 зв'язка з двох фотомодулів: основна камера на 12 Мп з об'єктивом F/1,6 і надширококутний 12 Мп з кутом огляду в 120°.

Тепер всі гаджети з лінійки 12 покоління «вміють» знімати в нічному режимі при недостатньому освітленні. З огляду на те, що формат 4К відео – Dolby Vision HDR, ми отримуємо мобільну відеокамеру, на якій можна знімати і одночасно монтувати фільми.

І це ще не все. У iPhone 12 Pro є система лазерного сканування простору LiDAR, яка здатна аналізувати відстань до об'єктів з метою створення більш реалістичної картини. Система LiDAR дозволяє робити портретні знімки з розфокусованим фоном. Завдяки цьому селфі виходять виразними, ефектними, з неймовірною деталізацією і різкістю.

Енергоефективна батарея і аксесуари MagSafe

У iPhone 12 ємність акумулятора становить 2775 мАг. Заряд використовується раціонально, тому батареї вистачить на:

  • 20 годинне відтворення відео;

  • 80 годинне програвання аудіофайлів;

  • 15 годинне ведення LIVE-трансляції.

Щоб зарядити акумулятор, потрібно скористатися бездротовим аксесуаром MagSafe, який з'єднується з комунікатором за допомогою намагнічування. Він не входить до комплекту.

Недорого купити смартфони iPhone 12 можна в інтернет-магазині eStore.ua. Доставка товарів здійснюється «Новою поштою» в усі регіони України.