Інвестиції в крипту

У своєму Twitter-акаунті він повідомив, що інвестував в першу криптовалюту і закликав вчинити аналогічно, поки вона коштує дешевше $20 тис.

Зараз BTC торгується на позначці в $19,2 тис. Його ціна буде рости через приплив на крипторинок інституційних інвесторів, а також через економічні проблеми в США, вважає Кіосакі.

Читайте також: «США — банкрут». Американський економіст закликав купувати біткоїн і золото

Він упевнений, що ці фактори забезпечать «яскраве майбутнє» для біткоїна, золота, срібла та бізнесу.

«Радий, що купив біткоїни. Наступна зупинка $50 тис. Хвиля інституційних грошей прийде в 2021 році. Купуйте, поки дешевше $20 тис. Якщо ви упустили біткоїни, купуйте срібло… Яскраве майбутнє чекає золото, срібло, біткоїни і підприємців», — написав Кіосакі.

Відео: Як освоїти криптовалюту з нуля за вечір і чому це потрібно зробити

Передісторія

Кійосакі неодноразово закликав інвестувати в біткоїни і дорогоцінні метали. В кінці листопада він припустив, що біткоїн «полетить на місяць» пояснивши, що для нього, золота та срібла наступають «великі часи». А у вересні письменник закликав купувати криптовалюту, назвавши США банкрутом.

У лютому економіст спрогнозував подорожчання біткоїна до $ 75 000 протягом трьох років, а також назвав Федеральну резервну систему США некомпетентною, так як вона вбиває економіку країни.

Вигідні інвестиції з бонусами від «Мінфіну»