Влітку за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» запустила наступний етап проєкту допомоги лікарням у боротьбі з COVID-19 – розвиток платформи «ДонорUA AID – Стоп коронавірус».

«ДонорUA AID: Стоп коронавірус» – це спільний прозорий майданчик для лікарень, постачальників, благодійних фондів та бізнесів, який дозволить безперебійно забезпечувати медичні заклади, де лікують хворих на коронавірус, засобами індивідуального захисту та обладнанням.

Проєкт «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» – це онлайн-платформа, де можна отримати покрокову інструкцію дій та дізнатися про:

  • вимоги до засобів індивідуального захисту лікарів та медобладнання;
  • базу документів для координації ефективного співробітництва бізнесу, благодійних фондів, закладів охорони здоров’я та постачальників;
  • посилання на корисні майданчики для співпраці.

Проєкт «ДонорUA AID: Стоп коронавірус» зможе успішно працювати і після пандемії COVID-19. Проєкт буде вирішувати завдання збору потреб лікарень, поширення інформації про них серед соціально відповідального бізнесу та волонтерів, координації допомоги лікарням.

Важливий функціонал платформи «ДонорUA AID: Стоп коронавірус»:

  1. Оформлення благодійної допомоги
  2. ЗІЗ та обладнання — основні вимоги (Кровопедія, розділ COVID-19)
  3. Як обрати лікарню
  4. Як обрати постачальника
  5. Де шукати постачальника

Відкрита реєстрація для лікарень, вони можуть залишати заявки щодо потреб, а компанії – за зрозумілим і чітким алгоритмом закупити і передати необхідні засоби чи обладнання.