Йдеться про рейси

  • з Києва – в Копенгаген, Пардубіце, Біллунн, Відень, Краків, Лісабон, Гамбург, Будапешт, Неаполь, Познань, Братиславу, Катовиці;
  • зі Львова – у Берлін, Щецин, Братиславу, Пардубіце і Вільнюс;
  • з Харкова – до Кракова, Дортмунда, Відня, Гданська і Вроцлава.

Читайте також: Wizz Air займеться чартерними перевезеннями

При цьому уточнюють, що поновлення рейсів залежить від рішень влади залишити або видалити ту чи іншу країну зі списку «зеленої» зони. Відповідно, виконання цих перельотів ще може бути відкладене.

Якщо рейс скасовано, клієнти отримають компенсацію у вигляді можливості скористатися іншим рейсом або грошового еквіваленту.

Читайте також: Пасажиропотік лоукост Wizz Air знизився до критичних обсягів

Нагадаємо

МОЗ України включило до червоної зони 4 грудня 2020 року 36 країн, з яких 24 увійшли до списку через високий рівень захворюваності на covid-19, 12 — через відсутність статистики. 

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Червона зона

Новий червоний список очолила Грузія з показником інцидентності 1457,2 випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів. У п'ятірку країн з високим рівнем захворюваності увійшли також Сербія, Люксембург, Чорногорія і Хорватія.

Зелена зона

У зеленій зоні по як і раніше знаходяться Росія, Білорусь, а також відкриті для українських туристів ОАЕ, Туреччина, Єгипет, Мальдіви, Домініканська республіка.

Стежте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».