Чому вчить курс ЦБТ Беластіум?

Курс, насамперед, присвячений роботі на міжнародних фінансових ринках у всьому її різноманітті. Він універсальний і адаптований під торгівлю валютами, криптовалютами, акціями, ETF, товарами, СFD на акції, СFD на сировину.

Виходячи з відгуків випускників курсу ЦБТ, за 10 занять освоїти професію трейдера абсолютно реально. Адже курс ведуть діючі трейдери, а сам він орієнтований не тільки на те, щоб отримати знання про роботу ринків, а й на напрацювання практичних навиків .

Відгуки клієнтів ЦБТ говорять про те, що трейдинг їх приваблює перш за все тому, що це бізнес, який може приносити великі прибутки вже з першого дня і в той же час не вимагає додаткових витрат на оренду офісу, зарплати співробітникам. До того ж, це бізнес без конкуренції, без хабарів і бюрократії.

Чому клієнти ЦБТ воліють навчатися індивідуально?

Індивідуальний курс «Беластіум» відрізняється від групового низкою переваг:

  • Час, тривалість і інтенсивність занять вибирає сам учень, на відміну від навчання в групі, де графік повинен бути зручним для всіх.
  • Кожного учня веде особистий тренер, який підлаштовує програму під його можливості. Це дозволяє домогтися більш ефективного навчання.
  • На завершення курсу кожен учень вибирає стратегію роботи. При індивідуальному навчанні менеджер здатний більш точно підібрати успішну тактику для клієнта.

Відгуки клієнтів про VIP CBT Belastium

Клієнти ЦБТ впевнені, що трейдинг — бізнес, в якому потрібен індивідуальний підхід, тому навчаннятрейдингу теж має бути індивідуальним.

«Тема трейдингу мені завжди була дуже цікава. Але прийшов я до цього тільки тоді, коли зрозумів, що зароблені кошти потрібно кудись вкладати, щоб вони не перетворилися на ніщо. Саме з метою розібратися куди і в що вкладати, я прийшов в ЦБТ. Відразу вибрав індивідуальну форму, оскільки не хотілося, щоб інші слухали мої ідеї, брали їх в оборот. Про свої гроші взагалі не дуже комфортно говорити в присутності сторонніх. Тому моє навчання проходило в форматі бесід з викладачем і розбору конкретних кейсів, які підходять особисто мені. Хочу сказати, що самостійно в цю сферу вникнути складно. Є багато внутрішніх нюансів, які начебто прості, але дуже суттєві. Без навчання я б навряд чи дійшов до того рівня, який є у мене зараз» — ділиться своїм відгуком про курс VIP CBT Belastium Сергій.

«ЦБТ для навчання трейдингу мені порадила подруга. Вона відвідувала групові заняття і залишилася дуже задоволеною. Я довго не наважувалася почати, оскільки у мене ненормований робочий графік і я не була впевнена, що зможу 2 тижні поспіль в один і той же час бути присутньою на лекціях. Але потім я дізналася, що в ЦБТ є індивідуальна форма навчання. Хлопці запропонували узгодити графіки з викладачами і займатися в будь-який зручний час і з будь-якою інтенсивністю (не обов'язково кожен день). Це виявилося дуже зручно, можна отримати повну увагу лектора. Я спокійно зізнавалася в тому, що щось не зрозуміла і просила пояснити ще раз. Думаю, в групі, я б просто посоромилася. Хочеться відзначити, що лектори на курсі приголомшливі — дуже уважні і компетентні» — залишає свій відгук про проходження курсу VIP CBT Belastium Тетяна.