До того ж, Райффайзен Банк Аваль, дочірній банк РБІ, було відзначено виданням як «Банк року в Україні» третій рік поспіль.

Кращим на своєму ринку визнано і Tatra Banka, дочірній банк Групи Райффайзен в Словакії.

Рішення про нагородження приймає авторитетне журі міжнародних експертів, нагородження переможців відбулося під час онлайн церемонії.

«Нагорода The Banker — значиме підтвердження того, що ми на правильному шляху в досягнені наших стратегічних цілей. У першу чергу ми орієнтуємося на зворотний зв’язок клієнтів, при цьому порівняння з конкурентами — невід’ємна частина цілісної картини. Ця нагорода — заслуга всієї нашої команди в регіоні ЦСЄ», — зазначив Йоган Штробль, голова правління РБІ.

«Ми плануємо стати технологічним та інноваційним лідером фінансового сектору України до 2025 року, — зазначив Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку Аваль. — Наш міцний фундамент допоможе будувати найбезпечніший та найнадійніший банк країни, що є частиною добре знаної європейської банківської групи».

* * * * *

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи (ЦСЄ) своїм внутрішнім ринком. На 13 ринках у цьому регіоні працюють дочірні банки РБІ. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань бізнесу.

Майже 46 тис. працівників банку обслуговують 16,8 млн клієнтів у близько 2000 відділень, більшість із яких розташовані у ЦСЄ.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Австрійські регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У складі австрійської банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ.