Обрати Yasno своїм постачальником газу та укласти з ним договір можна у відділеннях ПУМБ в:

  • Краматорську – вул. Марата, 10;
  • Слов’янську – вул. Свободи, 6;
  • Соледарі – вул. Карпінського, 4.

«Для клієнтів, які не користуються інтернетом, і не можуть подати заявку на підключення на сайті Yasno або у Viber, ми створюємо додаткові можливості для укладання договору на постачання газу. Відтепер, окрім наших енергоофісів, укласти договір можна і у трьох відділеннях ПУМБ. Обираючи Yasno своїм постачальником газу, клієнти отримують не лише вигідну ціну – 6,49 грн/м³ у грудні, а й комфортне обслуговування», – розповів директор Yasno в Донецькій області Олександр Северін.

«Банк прагне стати партнером для своїх клієнтів у вирішенні важливих питань, навіть якщо вони не пов’язані напряму з банківським сервісом. Відтепер укласти договір газопостачання з Yasno можна звернувшись до менеджерів наших відділень. Партнерська угода передбачає як безкоштовне консультування клієнтів нашого партнера, так і кешбек у розмірі 10% при оплаті послуг кредитною картою ПУМБ», – зазначив директор департаменту продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Олександр Щербаха.

Щоб подати заявку про приєднання до договору постачання газу у банківських відділеннях, мешканці Донеччини мають взяти з собою стандартний набір документів:

  • документ, що підтверджує право власності на житло, оскільки за законом право укласти договір на газопостачання має власник житла, і документ потрібен, щоб у цьому пересвідчитися;
  • паспорт громадянина України або документ, що його замінює;
  • довідку про присвоєння ІПН;
  • останній виставлений рахунок за постачання газу.

Якщо документи подає співвласник нерухомості, то слід також надати дозвіл усіх співвласників на укладання договору, якщо довірена особа власника, – то довіреність.