Тисячі випускників цього курсу, завдяки отриманим знанням і навичкам, відкрили для себе нові можливості, стали успішними трейдерами і заробляють на світових фінансових ринках. Відгуки про ЦБТ Беластіум — найкращий доказ ефективності і успішності курсу.

Як побудований курс ЦБТ Беластіум

Базовий курс складається з 10 занять. Центр Біржових Технологій, прислухавшись до відгуків своїх клієнтів, зробив можливим дистанційне навчання трейдингу і тепер курс можна проходити віддалено з будь-якої точки світу.

Учні освоюють фундаментальний, графічний і математичний аналіз, тактики усереднення, зворотного розвороту і локування, вчать торгові системи «снайпер», «скальпінг», «Бетмен», «контр-тренд», «черепахи». Вчаться аналізувати рівень опціонного балансу, аналіз CFTC-звітів великих операторів ринку, контролювати психологічну складову роботи трейдера і управління капіталом (мані-менеджмент).

Виходячи з відгуків випускників курсу ЦБТ Belastium, важливим для них стало те, що навчання не вимагає спеціальної підготовки або профільної освіти в сфері фінансів.

З інших переваг курсу клієнти ЦБТ виділяють наступні:

  • Курс ведуть професіонали і діючі трейдери
  • Співвідношення практики до теорії — 80/20
  • Курс адаптований під торгівлю валютами, криптовалютами, акціями, ETF, товарами, CFD на акції, CFD на сировину
  • Після закінчення навчання можна безкоштовно відвідувати профі-курси і майстер класи

Відгуки клієнтів ЦБТ про курс Беластіум

«Спочатку мені здавалося, що в трейдингу все дуже складно. Але в процесі навчання все складне виявилося легким. Важливо, що в лекціях все пояснюється простими словами. Тепер для мене «лінія підтримки», «опір», «відкладені ордери» — це не просто терміни, це інструменти для роботи. Завдяки навчанню на курсі ЦБТ, я тепер розглядаю трейдинг не як азартну гру, а як серйозний бізнес, в якому потрібно багато знати. Я дуже рада, що в кінці навчання мене забезпечили стратегіями, якими я можу працювати, якісними інструментами для роботи і чітким алгоритмом дій. Я вважаю, що навчання в Центрі Біржових Технологій стало моєю найвигіднішою інвестицією в цьому році» — ділиться своїм відгуком про ЦБТ Беластіум Людмила.

«Хочеться сказати про якість курсу. Відкриттів, навіть для людини фінансово підкованої, можна зробити чимало. Викладачі вміють зацікавити, видно з першого заняття, що вони знаходяться в своїй стихії. Курс не тільки теоретичний, а й практичний і ти отримуєш не тільки знання, а й навички. Враження від навчання позитивні. Отримані знання допоможуть уникнути безлічі помилок у роботі» — залишає свій відгук про курс ЦБТ Беластіум Олексій.

Думка експертів курсу про ЦБТ Беластіум

Експерти курсу, фінансові аналітики та діючі трейдери, відзначають, що CBT Belastium вигідно відрізняється від продуктів, які є на ринку. Курс універсальний, практичний і дозволяє освоїти трейдинг всього за 10 занять.

«Навчання адаптоване під мінливий ринок, тому ми постійно доповнюємо програму. Наших клієнтів ми завжди навчаємо тільки тому, що зараз актуально. Ми постаралися зробити цей курс коротким, доступним і максимально корисним з практичної точки зору. І я часто отримую відгуки від наших клієнтів, що це саме те, що вони шукали» — розповідає лектор курсу ЦБТ Беластіум Дмитро Ротар.

«Учні ЦБТ отримують не просто знання, а готову бізнес-модель для стабільного заробітку на фінансових ринках. Таким чином, вони готові до самостійного трейдингу вже після закінчення навчального курсу» — резюмує фінансовий аналітик Максим Орищак.