Що відомо про послугу

Послуга надається без додаткової плати і включена до тарифів передоплати «Відео без кордонів», «Розваги без кордонів» і «Спілкування без кордонів».

Що таке eSIM

eSIM — це вбудована в смартфон або інший пристрій SIM-карта. Технологія eSIM дозволяє підключити на один електронний чіп в середньому до п'яти різних номерів в залежності від моделі девайса і перемикатися між ними без заміни SIM-карти.

Читайте також: Київстар впровадив спосіб блокування фішингових SMS

Крім цього, eSIM має більш високий ступінь захисту: так смартфон захищений від пошкоджень внаслідок постійної заміни SIM-карти, а в разі його втрати eSIM не можна викинути, що підвищує ймовірність згодом відшукати девайс.

Як активувати послугу

Абоненти Київстар можуть активувати послугу, обмінявши звичайну SIM-карту на eSIM в додатку «Мій Київстар» без додаткових сканувань QR. Номер абонента залишається колишнім.

Якщо ж це підключення нового номера, то в інтернет-магазині Київстару потрібно вибрати і сплатити один з трьох вищевказаних тарифів.

У перспективі Київстар планує зробити послугу доступною і для бізнес-клієнтів та абонентів контрактної форми обслуговування.

Раніше повідомлялося

  • У січні цього року компанія Київстар підписала з Міністерством цифрової трансформації України меморандум про співпрацю в соціальній сфері.
  • Сторони, зокрема, домовилися об'єднати зусилля у поширенні цифрової грамотності, розвитку підприємництва та створення безпечних умов для дітей в інтернеті.