«Селфтрейдинг ЦБТ» — це самостійна торгівля на фінансових ринках на власному торговому рахунку, при активній підтримці Центру Біржових Технологій.

На форумах в численних репліках про ЦБТ люди діляться думкою, що торгівля на фінансових ринках сьогодні стала популярним способом примноження свого капіталу. Сотні українців вже спробували для себе «Селфтрейдинг ЦБТ». У відгуках про ЦБТ вони перелічують переваги даного бізнесу, а саме:

  • прибуток можна отримувати вже з першого дня
  • дохід необмежений і залежить тільки від знань і досвіду трейдера
  • відсутність витрат на оренду офісу, штат співробітників, організаційні моменти
  • укладати угоди можна з будь-якого куточка планети, маючи під рукою лише комп'ютер з виходом в інтернет
  • відсутність бюрократичних перешкод
  • безпека вкладених коштів

«Селфтрейдинг ЦБТ» вважається елітним видом заробітку завдяки високій прибутковості. І тепер він доступний в Україні. Позитивні думки про ЦБТ і селфтрейдинг доводять — навіть якщо ви були далекі від розуміння роботи фінансових ринків, але у вас є бажання і готовність розібратися, присвятити час навчанню, — ваш старт буде успішним.

Багато клієнтів ЦБТ обрали для себе селфтрейдинг саме тому, що це повний пакет послуг, який включає: навчання, програмне забезпечення, торгівельну систему, аналітичну та технічну підтримку на всіх етапах, від відкриття рахунку до рішення призупинити або закрити торгівлю.

«Селфтрейдинг ЦБТ» — це перспективний бізнес, який не має аналогів. Бізнес, який, не забираючи зайвого часу, дасть вам максимальний прибуток і допоможе знайти бажану фінансову незалежність. Доказ цьому — численні позитивні відгуки про ЦБТ.

«Саме завдяки знайомству з ЦБТ я став трейдером, і це перевернуло моє життя» — ділиться своїми враженнями Ігор зі Львова, — «Реальне знайомство зі світом інвестування почалося для мене з семінару в ЦБТ. Нові думки, люди. Я вийшов в стані легкого шоку з питанням: «Чому інші так не заробляють?». Тоді мені здавалося, що трейдинг — це нестабільно і ризиковано. Але вже після кількох занять в ЦБТ я зрозумів, що це один з небагатьох шляхів до грошей. Впевненість в стабільному заробітку, яку дали мені в ЦБТ, підштовхнула мене відкрити власний рахунок. За півроку активної торгівлі мені вдалося збільшити свій баланс з 10 до 57 тис. дол. Завдяки Центру біржових технологій я став вільним і фінансово незалежним» — закінчує клієнт ЦБТ Ігор.

У відгуках про ЦБТ часто виділяють цю перевагу — селфтрейдинг допоможе заробити і навчитися розподіляти свій час так, щоб залишалося і на сім'ю, і на друзів і на подорожі.

Тому, селфтрейдинг, це унікальний за своїми перевагами вид бізнесу. Оцінки сервісу ЦБТ показують високий рівень задоволеності як послугами компанії, так і самим бізнесом.