Головні теми

Однією з головних подій цього року - вибори в США, вже оголосили переможця президентських перегонів - це Джо Байден. Але в той же час ми розуміємо, що може затягнуться процес оскарження результатів виборів у судах. Чи створить це невизначеність на фондових ринках і як на цю ситуацію реагує долар?

В Україні багато політиків і оглядачів святкували перемогу Джо Байдена, мовляв, цей президент буде більш лояльний до України. Чи справді це так, і як можуть змінитися відносини наших країн?

Зараз світ входить в нову хвилю локдаунів, але з іншого боку, з'явилися обнадійливі новини про розробку вакцини від коронавірусу. Наскільки суворими в таких умовах можуть бути обмежувальні заходи і як вони можуть вплинути на економіку?

У нинішніх умовах, коли з'явилася надія на завершення коронакризи, як найкраще зберігати заощадження і які відкриваються можливості, щоб примножити їх?

Відразу після появи інформації про вакцину ціни на золото та інші дорогоцінні метали різко пішли вниз. Це тимчасовий спад і золото в цьому році ще може повернутися до історичних максимумів, або необхідність в захисному активі відпала і золото буде і далі дешевшати?

Прогноз курсу долара і євро, прогноз цін на золото та срібло на період з 12 по 18 листопада.