Що відомо про рейс

Тривалість рейсу по шляху в Нью-Йорк становить 18 годин 5 хвилин, в зворотному напрямку до Сінгапуру — 18 годин 40 хвилин.

На цьому маршруті Singapore Airlines використовує авіалайнери збільшеної дальності Airbus A350-900. Вони можуть перевозити 42 пасажира в бізнес-класі, 24 мандрівника в преміум-класі і 187 пасажирів в економ-класі.

Також Singapore Airlines має намір зробити ставку на перевезення вантажів на лінії Сінгапур — Нью-Йорк, оскільки це єдиний маршрут з Сінгапуру на північно-східне узбережжя США. Тут розташовані центри дистрибуції багатьох товарів від компаній, що базуються в США. Авіакомпанія розраховує на замовлення із перевезення від фармацевтичних компаній і фірм, що спеціалізуються на електронній комерції і технологіях.

Читайте також: МАУ полетить в один з найбільших аеропортів Європи — Хітроу

Головна відмінність від рейсу докризового часу — тепер польоти виконуються не в Ньюарк, а в аеропорт Джона Кеннеді. Через це маршрут став довшим ще на 5 км і тепер його протяжність — 15 349 км.

Трохи про Singapore Airlines

За даними Reuters, 6 листопада Singapore Airlines відзвітувала про рекордні чисті збитки в розмірі 2,34 млрд сінгапурських доларів ($1,74 млрд) за квартал з липня по вересень. Причина — різке падіння кількості пасажирів через пандемію covid-19. Виручка компанії впала на 81% — до 783,8 млн сінгапурських доларів (близько $580,7 млн).

За аналогічний період 2019 року компанія заробила 94,5 млн сінгапурських доларів (близько $70 млн).

Читайте також: Пасажиропотік аеропортів України знизився на 63% за 10 місяців — Державіаслужба

Стежте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус».