В чому ідея Neobank

Засновниця банку Конкорд Олена Сосєдка заявила про запуск нового проекту — Neobank. За словами Олени, це перший і єдиний інтернет-банк в Україні, який орієнтований на обслуговування, в першу чергу, ФОП та юридичних осіб. При цьому фізосіб теж будуть обслуговувати.

Вона розповіла, що новий продукт — це не частина Concordbank, а окремий бізнес-проект. Від ідеї до запуску першої тестової версії минув рік.

Читайте також: Конкурент для monobank. Дочка Тігіпко запустила мобільний банк

Що отримає клієнт

У Neobank будуть всі традиційні для банку послуги, а ще вони будуть підключати для клієнтів можливість зробити оплату на сайті. Крім цього, творці виділяють такі переваги:

  • Колл-центр з «живими» операторами, яким буде доступна розширена інформація про клієнта: так вони зможуть дати більш розгорнуту консультацію.
  • Підказки та нагадування для клієнтів: наприклад, про необхідність заплатити податки.
  • Підприємці зможуть дати окремий доступ своєму бухгалтеру.
  • За допомогою банку можна буде «відкрити» касовий апарат в телефоні.

Тарифи на обслуговування будуть такими: пакет для ФОП — 50 грн/міс., а для компаній — 200 грн/міс. (з умовою, що був рух за рахунком).

Читайте також: Кредит за 60 секунд. Історії успіху необанков

Як стати клієнтом банку

Перші продукти планують запустити до кінця 2020 року. Потім сервіси будуть відкривати поетапно, паралельно тестуючи їх.

Neobank видаватиме фізичні карти. Отримати їх можна буде приблизно за такою ж системою, як у monobank, — або прийти у відділення, або заповнити всі дані онлайн і отримати карту з кур'єром. Завдяки цьому банком зможуть користуватися підприємці з невеликих міст і навіть сіл.

Працювати Neobank буде і через мобільний додаток, і через веб-версію.