Наразі акція «Машина часу» триває і взяти участь у ній можуть як потенційні (не мають рахунків в Ukrsibbank) клієнти, так і діючі. Для цього потенційні клієнти мають відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ»; діючі — виконати наступне:

  • до початку Акції відсутні відкриті поточні рахунки в USD/EUR Ukrsibbank або в разі наявності таких рахунків, по ним не здійснювались операції з 01.03.2020;
  • відкрили рахунок в USD/EUR на ТП «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ» або відновили операції по такому рахунку (сплата кредитної заборгованості не враховується);
  • подати заяву про участь в Акції в довільній формі співробітнику відділення Ukrsibbank.

Максимальна сума виплати — 0,15 грн за 1 одиницю валюти та не більше 50 000 грн в місяць одному клієнту. Розраховується: місяць, в якому відкрито (активовано) рахунок в USD/EUR + 3 місяці.

Акція «Машина часу» триває з 1 вересня по 31 грудня 2020 року.

Щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків на тарифних планах «Базовий в іноземній валюті» в доларах США/євро та «Безлімітний» у гривні не тарифікується протягом трьох місяців.

Обирайте кращий валютний курс за 3 дні разом з Ukrsibbank та приєднуйтесь до акції, яка діє на території України (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС). Про умови, місце проведення та обмеження дізнайтеся за посиланням.