Сьогодні CASCAD об’єднує понад 80 постачальників платіжних послуг, серед яких банки-еквайри, платіжні агрегатори, електронні гаманці. Це забезпечує доступ як до класичних карткових платежів Visa/Mastercard, так і до популярних альтернативних способів оплати: Apple Pay, Google Pay, Masterpass, Privat24, Visa Direct тощо. Smart-маршрутизація з каскадингом, а також технології токенізації та повторних оплат забезпечують високу конверсію платежів.

Безпека платежів забезпечується протоколом 3D Secure 2.0. Також CASCAD допомагає ефективно виявляти та блокувати небажаний трафік завдяки внутрішньому антифрод-рішенню. Персональні дані користувачів на платформі захищені стандартами Загального регламенту з захисту даних (General Data Protection Regulation, GDPR).

Платформа враховує особливості онлайн-бізнесу та пропонує декілька типів інтеграції: host-to-host (пряма інтеграція для еквайрингу платіжних карт) або платіжний віджет (checkout з обранням способу платежу, iFrame, pop-up, CSS-кастомізація, OneClick тощо). Продуманий UX/UI дизайн забезпечує комфортну роботу з аналітикою, статусами транзакцій і правами доступу.

Водночас, підключення до CASCAD максимально швидке, адже узгодження умов та інтеграція відбуваються паралельно. На всіх етапах співпраці — від знайомства з продуктом до щоденної техпідтримки — клієнтів супроводжує персональний акаунт-менеджер. Партнерський підхід до бізнесу клієнтів, гнучкість та глибока експертиза у платіжній галузі — головні цінності команди CASCAD, спеціалістів із більш ніж 10-річним досвідом роботи на ринку України.

Підключитися чи дізнатися більше про можливості платформи можна на офіційному сайті CASCAD.