За даними групи Рейтинг, не всі громадяни мали можливість відповісти на запитання. Проголосувати вдалося 69% від загальної кількості виборців.

Всього в опитуванні взяли участь 9947 респондентів. Його провели за допомогою телефонних інтерв'ю, а також через особисте опитування українців на виході з виборчих дільниць.


Як відповіли українці на 5 запитань Зеленського:

Право України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, підтримують 78% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 10% — не підтримують, 12% — не змогли відповісти. Водночас, серед тих, хто брав участь у виборах, але не брав участі в опитуванні президента — 56% підтримують її, 13% — не підтримують, 31% — не змогли відповісти.

Легалізацію канабісу в медичних цілях для полегшення болю тяжкохворих підтримують 70% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 24% — не підтримують. Серед тих, хто брав участь у виборах, але не брали участь в опитуванні президента — 52% підтримують її, 28% — не підтримують, 20% — не змогли відповісти.

Ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах підтримують 81% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 16% — не підтримують. Серед тих, хто не брав участі в опитуванні президента — 63% підтримують її, 21% — не підтримують, 16% — не визначились.

Ідею скорочення кількості народних депутатів до 300 підтримують 95% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 4% — не підтримують. Серед тих, хто не брав участі в опитуванні президента — 81% підтримують її, 7% — не підтримують, 13% — не визначились.

Водночас ідею створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей підтримують 45% тих, хто брав участь у виборах і в опитуванні, 43% — не підтримують, 12% — не визначились. Серед тих, хто не брав участі в опитуванні — 33% підтримують її, 39% — не підтримують, 28% — не визначились.