Згідно зі статистикою, близько шести років спостерігається зростання темпів будівництва нового житла. Тільки за минулий рік було здано на 27% більше квартир в порівнянні з попереднім роком. За поточний рік ще статистики немає — але показники очікуються в рази вище.

Компанія DivestiX відгуки про яку можна знайти в інтернеті, розробила унікальну пропозицію, завдяки якій кожен бажаючий має можливість придбання нерухомості або автомобіля за 50% вартості.

Як відбувається процедура?

Розглянемо на прикладі придбання нерухомості:

  1. Клієнт визначається з об'єктом нерухомості, який хоче придбати. Укладає договір на придбання нерухомості в розстрочку із забудовником (у компанії DivestiX Store вже є домовленість з рядом забудовників), згідно з яким клієнт отримує право власності на квартиру.
  2. Далі клієнт інвестує в DivestiX Store 50% від вартості об'єкта нерухомості. Інвестуючи в компанію DivestiX Store 50% від вартості нерухомості, клієнт отримує гарантію від компанії, і відгуки про DivestiX це підтверджують, на погашення повної вартості нерухомості перед забудовником.
  3. DivestiX Store управляє активами і отримує прибуток на фінансових ринках, що дозволяє виконувати всі зобов'язання перед клієнтами і заробляти самій компанії.
  4. Приклад в цифрах:
  • Вартість нерухомості = 100 000$.
  • Термін: 3 роки = 36 місяців.
  • Щомісячний платіж: 100 000$ /36 = 2778$. 
  • При інвестиції 50 000$ клієнт отримує у власність обрану нерухомість, а компанія DivestiX здійснює 36 платежів забудовникові по 2778$.

Ні для кого не секрет, що інвестування в нерухомість багато хто вважає одним з надійних способів збереження і примноження своїх коштів. Тим більше, після 2014 року в нашій країні почалася банківська криза, яка до цих пір не закінчилася. Варто нагадати, що з 2014 року по 1 листопада 2018 роки кількість банків скоротилася зі 180 до 79 і ця тенденція ще не завершилася.

Більшість українців обходить банківські продукти (депозити) стороною, вибираючи менш ризикові варіанти капіталовкладень, одним з яких виступають інвестиції в нерухомість. Саме тому інвестування в новобудови сьогодні набуває все більшої популярності.

Компанія DivestiX сьогодні активно займається розширенням своєї клієнтської аудиторії і запрошує всіх бажаючих приєднатися до інноваційного бізнесу і поповнити ряди задоволених клієнтів компанії. Ознайомитися з детальною інформацією можна на сайті компанії.

Будь на рівень вище з DivestiX!