Зміна рейсів

Авіакомпанія зазначила 27 листопада 2020 року як нову дату відновлення польотів з Києва до Брюсселя, Дюссельдорфу та Праги.

«Перегляд рейсів за вказаними маршрутами обумовлений продовженням низки карантинних обмежень на перетині кордонів з метою запобігання поширення covid-19», — зазначили в МАУ.

З аналогічної причини відтерміноаний запуск рейсу Київ-Тбілісі, оскільки влада Грузії не дозволили авіакомпаніям відновити польоти по цьому маршруту раніше 1 грудня 2020 року.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Маршрути Київ-Баку і Київ-Єреван МАУ не буде обслуговувати як мінімум до 13 листопада 2020 року.

«Відповідний крок обумовлений високим ступенем ризиків для безпеки польотів в зоні вірменсько-азербайджанського конфлікту. Дане рішення синхронізується з позицією Державіаслужби України про існування високого рівня ризиків на невизначений термін», — зазначили в МАУ, додавши, що розклад інших маршрутів залишиться без змін.

Як літатиме МАУ взимку

Як пише avianews, кілька днів тому авіакомпанія представила графік польотів на зимову навігацію, яка розпочнеться 25 жовтня. Спочатку він включав три внутрішніх і 23 міжнародних маршрути.

Пасажири, рейси яких були змінені, можуть безкоштовно перебронювати квитки на альтернативні рейси або надіслати запит на повернення грошей без штрафу.

В якості альтернативи авіакомпанія пропонує отримати промо-код, який можна використовувати для бронювання нових авіаквитків.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі«Економіка та коронавірус».