Готельний номер: які переваги інвестування?

Низький поріг входу, але висока прибутковість

  • Управління бере на себе міжнародний готельний оператор з багаторічним досвідом.
  •  Вигідне розташування готелю у Львові забезпечує постійний потік гостей.
  •  Ви не переживаєте про ремонти, сервіс та інші проблеми: цим займається управляюча компанія.
  •  Ви регулярно отримуєте детальну звітність про ваші прибутки.

В чому особливість Lev City Hotel?

Lev City Hotel  має вигідне розташування: 10 хв пішки до центру, зручний доїзд до вокзалу та аеропорту. 87 концептуальних номерів з дизайнерським ремонтом від Savytskyy Design, бізнес-зона з конференц-залою, ресторан з авторською кухнею — тут є повна бізнес-інфраструктура. Крім того, в готелі працює консьєрж-сервіс, що виконає будь-яке доручення гостя: від термінової хімчистки до замовлень у магазинах і ресторанах. Номери розраховані як на короткострокове, так і тривале проживання.

Хто і як керує?

Готелем керує міжнародний оператор із багаторічним досвідом. Вам не треба турбуватися про заповнення номеру: компанія гарантує заповненість орієнтовно на рівні 75%. У Lev City Hotel зробили ставку на мікс добової та довгострокової оренди — це оптимальний формат з точки зору прибутковості.

Скільки коштує інвестувати? Скільки я зароблятиму?

Від $50 тис. Це низький поріг входу для інвестора. При цьому прибутковість висока: в середньому 10% річних. Чистий прибуток складає від $9 800 на рік — ця сума залежить від площі номеру та обраної керівною компанією бізнес-моделі готелю.

Зараз карантин, хто заробляє на готелях?

Львів — це не просто туристичне місто. Це потужний діловий центр, і потік бізнес-туристів тут залишається інтенсивним навіть за умов пандемії. А Lev City Hotel пропонує інфраструктуру та сервіс, що задовольнять найбільш вибагливих клієнтів.



Хочу дізнатися більше: як?

Ви можете зателефонувати нам та приїхати у відділ продажів. Також ви можете дізнатися деталі на сайті