«Зміни на краще стають приводом і для зовнішнього оновлення. Для нас важливо, щоб імідж нашої компанії відповідав якості наших послуг і світовим тенденціям у сфері медичного страхування. Закріпитися у свідомості споживачів як компанія-лідер у галузі медичного страхування, розвивати і адаптувати даний напрямок на ринку, сформувати стійкий портрет компанії, яка задає вектор розвитку і визначає стандарти галузі — ось наше бачення на роки вперед, — каже Генеральний директор компанії NGS Антон Кіяшко. — На шляху до досягнення цих амбітних цілей ми змінили ім'я компанії, скоротивши його до NGS. Відсутність додаткових елементів відображає наше прагнення до однаковості і безпомилкової ідентичності».

Ребрендинг, як зазначають в компанії, символізує перехід на якісно новий рівень надання послуг і дозволить зміцнити образ компанії, яка спеціалізується на послугах у сфері медичного страхування в свідомості партнерів, клієнтів і співробітників.

У своїх комунікаціях компанія буде використовувати інтернаціональний варіант бренд-коду NGS, що зумовлено збільшенням кількості іноземних клієнтів, які користуються послугами медичного страхування.

«Наша мета — планомірний розвиток компанії, який буде забезпечено її релевантним позиціонуванням на сучасному ринку медичного страхування, — зазначив Артем Янковський, заступник Генерального директора.

Він додав, що останнім часом компанія значно посилила напрямок надання послуг з індивідуального медичного страхування, особливо бюджетних пропозицій. «Новий підхід покликаний сприяти транспарентності ціноутворення в корпоративному та приватному секторах, оптимізації взаємодії з медичними закладами, підвищенню ефективності наших послуг і розвитку культури менеджменту — так ми бачимо нашу місію. Упевнений, що чітке позиціонування компанії, що відповідає сучасним вимогам суспільства і світовим стандартам соціальної відповідальності, сприятливо позначиться на розвитку нових рішень», — сказав Янковський.

Страхова компанія NGS заснована у 1994 році і 25 років надає послуги з добровільного медичного страхування. Компанія пропонує страхові продукти фізичним і юридичним особам, враховуючи особливості і специфіку сфер їхньої діяльності. Роботу компанії забезпечує команда зі 150 фахівців у представництвах по всій Україні, що гарантує високий рівень обслуговування у регіонах присутності.

NGS є постійним лідером рейтингів спеціалізованого видання «Insurance TOP» серед найбільших компаній України в галузі медичного страхування.

NGS є членом Президії Ліги страхових організацій України та на власному прикладі виступає за високі стандарти публічності та корпоративної соціальної відповідальності на страховому ринку.