• Детальна інформація за картковими операціями: вихідними переказами з картки на картку, операціями у банкоматах, платіжних терміналах у торговій мережі та терміналах самообслуговування. Як і раніше, ця опція також доступна для платежів за реквізитами, комунальних платежів та поповнення мобільного. Щоб переглянути деталі, потрібно натиснути на операцію в історії під карткою.
  • Формування квитанцій за переказами з картки на картку. Опція знаходиться у деталях транзакції.
  • Відображення імені власника картки та назви пакету або типу картки на головному екрані додатку. За бажанням цю інформацію можна відредагувати в налаштуваннях.
  • Короткий 4-значний пароль для входу в додаток з пристроїв Android, що підтримують біометрію. Як і раніше, ця опція також доступна для пристроїв, що не мають біометричної ідентифікації.
  • Відображення імені власника картки Креді Агріколь під час С2С переказів. Це дає змогу користувачам СА+ перевіряти коректність номера картки отримувача коштів до моменту оплати.

Понад 38 500 унікальних користувачів вже завантажили мобільний додаток СА+ за три місяці після його запуску. Приємно відзначити, що CA+ має оцінку вище 4,6 на GooglePlay‎ та ‎AppStore, при цьому понад 80% оцінок з результатом «відмінно».

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.