Скільки коштують ф'ючерси

Вартість грудневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $40,08 за барель, що на $0,81 (2,06%) вище за ціну на закриття попередньої сесії.

За підсумками торгів в п'ятницю, 2 жовтня ці контракти подешевшали на $ 1,66 (4,1%) — до мінімальних з 12 червня $ 39,27 за барель.

Ціна ф'ючерсів на WTI на листопад на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX становить $ 37,93 за барель, що на $ 0,88 (2,38%) вище рівня попередньої сесії.

У п'ятницю ф'ючерси опустилися в ціні на $ 1,67 (4,3%) — до $ 37,05 за барель, що стало найменшою ціною на закриття торгів з 8 вересня.

Читайте також: Коронавірус Трампа обвалив ціни на нафту. Долар подешевшав до ієни

«Ф'ючерси відчували тиск протягом кількох тижнів, оскільки зростання захворюваності в Європі і США викликав побоювання за відновлення економічної діяльності. Однак повідомлення про те, що Дональд Трамп і деякі інші представники Білого Дому заразилися вірусом, посилили цю стурбованість, в результаті чого Brent і WTI різко впали до закриття торгів в п'ятницю », — зазначають аналітики ANZ, яких цитує S & P Global Platts.

Читайте також: У США проведуть найбільшу нафтову угоду з початку пандемії

Нагадаємо

  • 2 жовтня знизилися всі активи, які прийнято вважати ризиковими. Від нафти до валют країн, що розвиваються. Причина — коронавірус, який виявили у президента США Дональда Трампа.