«Досі на ринку існувала практика, коли девелопери продавали комерційні приміщення, а їхні власники мусили самі шукати орендарів. Через такий підхід інфраструктура в ЖК часто була неякісною й не забезпечувала повною мірою потреби мешканців. Це, в свою чергу, призводило до частої зміни орендарів і зниження дохідності від комерційної нерухомості, – розповідає керівник департаменту продажів комерційної нерухомості SAGA Development Лілія Півнєва. – Ми прагнемо, аби наші проєкти були максимально сталими, більше того, бачимо запит на забезпечення сталості їхнього бізнесу від інвесторів і потенційних орендарів, які до нас звертаються. Основна місія SAGA Rent – знайти win-win рішення для всіх сторін і створити інфраструктуру, якої дійсно потребує житловий комплекс чи район».

Компанія пропонує кілька опцій інвесторам в комерційну нерухомість і орендарям. Інвестор може придбати приміщення, для якого вже є документально підтверджені домовленості з орендарем і визначена ставка прибутковості, а також порожнє приміщення під свій бізнес або орендаря, з яким є домовленості в нього. Власник бізнесу, в свою чергу, може за допомогою департаменту комерційної нерухомості SAGA Development орендувати приміщення в компанії або у кінцевого власника.

Наразі сервіс доступний в об’єктах SAGA Development, які вже введені або перебувають на стадії введення в експлуатацію – житловому районі Rybalsky, ЖК Chicago Central House, San Francisco Creative House, Einstein Concept House та Bristol Comfort House.