Що відомо про новинку

Mi Smart Band 4 NFC містить:

  • кольоровий OLED-дисплей
  • рекордну автономність
  • корпус з водонепроникністю до 5 АТМ,
  • підтримку відстеження плавання й управління музичним плеєром.
  • NFC-чип, завдяки якому можна оплачувати покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

Хто зможе оцінити переваги

Першими оцінити переваги безконтактної оплати розумним браслетом Mi Smart Band 4 NFC зможутьдержателі карток Mastercard від 10 банків:

А-Банк, Альфа-Банк Україна, Банк Восток, Ощадбанк, Приватбанк, ПУМБ, Укргазбанк, Конкорд Банк, monobank, Укрссіббанк.

Як налаштувати

Щоб налаштувати безконтактну оплату, необхідно встановити на смартфон фірмовий додаток Mi Fit і додати підтримувану банківську платіжну картку у відповідній вкладці (можна додати до 6 карток).

Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню «Картки», вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до терміналу для оплати.

Читайте також: Ощадбанк випустив NFC-персні для оплати покупок

Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен.

Дані картки зберігаються в надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цих відомостей неможливий, а на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу.

Читайте також: Приватбанк та Visa запускають FacePay24. Як це працює

Ціна 

Mi Smart Band 4 NFC можна буде придбати з 23 вересня за ціною 1299 грн на маркетплейсі allo.ua, в офлайн-магазинах АЛЛО, в авторизованих Mi Store і магазинах-партнерах Xiaomi в Україні.