Довгострокові інвестиції

Він упевнений, що таке падіння стане чудовою можливістю для покупки цих активів, які залишаються «кращою» довгостроковою інвестицією, яка допоможе захистити капітал від економічних проблем США, пов'язаних з великим держборгом.

«Що станеться, коли вакцина буде знайдена? Золото, срібло, біткоіни впадуть. Це можливість для покупки. Справжня проблема не в пандемії. Реальна проблема — величезний борг США. США — банкрут. Борг зріс до $28 трлн. Золото, срібло, біткоіни — кращі довгострокові інвестиції, — пояснив Кіосакі.

Відео: Як освоїти криптовалюту з нуля за вечір і чому це потрібно зробити

Знецінення долара

Для боротьби з економічними наслідками коронавірусу США вибрали політику стимулювання економіки шляхом випуску додаткової грошової маси. Такі заходи ведуть до знецінення долара. Тому біткоіни, емісія якої обмежена 21 млн монет, під час кризи став вважатися захисним активом.

Читайте також: Американський бізнесмен прогнозує «смерть долара». У що інвестує

Як зазначив аналітик Віллі Ву, в 2020 році великі інвестори з капіталом від 1000 до 10 000 BTC скуповували криптовалюту паралельно зростанню грошової маси USD в .

Читайте також: Як купити золото в банку

Нагадаємо

Кіосакі не в перший раз закликає купувати криптовалюту та дорогоцінні метали. У лютому економіст спрогнозував подорожчання біткоіна до $ 75 000 протягом трьох років, а також назвав Федеральну резервну систему США некомпетентною, так як вона вбиває економіку країни.

Вигідні інвестиції з бонусами від «Мінфіну»