У церемонії взяли участь понад 250 найкращих фахівців в області портової перевалки вантажів, контейнерної логістики, експедирування вантажів та морського агентування.

Серед клієнтів Восток Банку є багато представників транспортних компаній, операторів терміналів, лінійних агентів, експедиторів, та інших працівників галузі. Тому церемонія нагородження переможців «Національного морського рейтингу України» стала для банку чудовою нагодою поспілкуватися з потенційними і вже діючими клієнтами, докладніше дізнатися про їхні потреби та запропонувати найвигідніші та найзручніші форми співпраці.

«Однією з основних переваг Восток Банку – є той факт, що клієнти морської галузі є для нас зрозумілими і стратегічними. Ми знаємо їхні потреби, у нас великий досвід роботи з представниками даної сфери, і тому ми здатні приймати рішення швидше, ніж інші банки. При цьому, зберігаючи високу якість роботи і гнучкий підхід до кожного клієнта, ми також зберігаємо конкурентоспроможну вартість обслуговування», — повідомив начальник Управління спеціальних проектів корпоративного бізнесу Дубровін Олександр.