«БізнесПозика» — фінансова організація, яка видає короткострокові кредити ФОП і СПД, без застави та поручителів, на закупівлю товару або обладнання, розвиток або розширення бізнесу, оплату оренди та на будь-які інші потреби підприємства.

Компанія «БізнесПозика» — клієнтоорієнтована і постійно покращує сервіс для підвищення репутації. І зовсім нещодавно була запущена масштабна програма підтримки українського бізнесу «БізнесПозику обирай — гроші вигравай». Вона триватиме з 13.08.2020 по 11.09.2020 року. Результати будуть оголошені 18 вересня 2020.

Що потрібно знати про програму?

  • У програмі можуть взяти участь представники малого бізнесу, зареєстровані як ФОП.
  • Всього є 3 призових місця і відповідні їм нагороди: 1 місце — 50 000 грн, 2 місце — 20 000 грн, 3 місце — 10 000 грн.

Щоб стати учасником програми, потрібно виконати наступні умови:

  1. Заповнити анкету за посиланням.
  2. Бути зареєстрованим як ФОП.
  3. Поставити лайк акційній публікації на сторінці «БізнесПозика» в Facebook або Instagram.

Переможців обере партнер «БізнесПозики» фінансовий портал Finance.ua, що володіє високим рівнем експертизи, за таким головним критерієм — реалістичність і потенційна вигода використання виграшу для вашого бізнесу.

Детальніше про розіграш можна дізнатися на bizpozyka.com/programma-podderzhky-malogo-byznesa.

Чому підтримка саме підприємців?

До того, як компанія почала успішно видавати короткострокові кредити, її представники особисто спілкувалися з підприємцями і ФОПами. Вони дізналися про їх найчастіші проблеми, які були пов'язані з тим, що отримання кредиту в банку — це дуже складний, довгий, а іноді і неможливий процес. А для бізнесу дуже часто потрібні «швидкі гроші» для закриття або оплати оренди, видачі зарплати, покупки нового обладнання тощо. А кошти, які знаходяться в певний момент в обороті, неможливо використовувати.

На основі аналізу таких проблем народилася ідея створити мікрокредитну організацію для підприємців з продуктом націленим на їх вирішення. Після чого ідея реалізувалася в бізнес організацію. Компанія почала пропонувати послуги на ринку підприємців, успішно налагоджувати головні процеси і створювати мережу відділень.

Виходячи з мети організації, робити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, в реальності весь процес кредитування так і здійснюється. Адже для того, щоб отримати кредит в «БізнесПозика», потрібно всього лише ідентифікаційний код, паспорт (або посвідка на постійне проживання), а також активне ведення підприємницької діяльності, навіть без зареєстрованого ФОП / СПД або клієнт тільки почав займатися підприємництвом.

Постійна робота над програмою лояльності для клієнтів

Мета компанії «БізнесПозика» — зробити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, щоб клієнти могли зосередитися на дійсно важливому — розвитку своєї справи.

Програма лояльності також включає в себе акційні пропозиції та кампанії фіндопомоги. Прикладом чого і являється програма підтримки українського бізнесу «БізнесПозику обирай — гроші вигравай».

Для малого українського підприємництва — це унікальна можливість саме сьогодні отримати фінансову допомогу для розвитку справи. А для компанії «БізнесПозика» — це ще один важливий крок у зміцненні своєї позиції на ринку кредитних послуг.