Додаток Reface випередив популярні TikTok, Netflix, Hulu, Disney + та інші сервіси.

Крім того, Reface посів друге місце в категорії всіх безкоштовних додатків американського AppStore, зазначив СРО RefaceAI Іван Алтцібеєв.

Як повідомив виданнюAIN.UA СEO Reface App Роман Могильний, за кількістю скачувань додаток перетнув позначку в 27 млн ​​завантажень. Також він додав, що Reface App користується популярністю і на Android. Додаток займає перші місця в категорії Entertainment Google Play в Великобританії, Канаді, Австралії та ще 14 країнах. У США — 4 місце.

Зростання популярності додатку на 90% органічне. За словами Могильного, інші 10% користувачів сервісу приносить маркетинг.

Також він додав, що на популярність додатку вплинуло поліпшення технології — спочатку додаток дозволяв обмінюватися обличчями тільки в гіфках, але пізніше цю функцію додали і для відео високої якості.

Повідомляється, що штат стартапу виріс на 30%. У київському офісі компанії працює 50 співробітників.

Що відомо про Reface

Reface (раніше Doublicat) — це один з проектів українського стартапу RefaceAI, який в 2011 році заснували Роман Могильний, Олесь Петрів і Ярослав Бойко. Офіс розробки компанії знаходиться в Києві. Стартап розвиває технологію заміни обличчя на фото або відео. Додатки компанії часто використовують інфлюенсери в соцмережах.