На скільки зросли акції

Акції Target Corp підскочили на 9,5% після того, як американський ритейлер відзвітував про рекордне у своїй історії зростанні квартальних порівнянних продажів.

Папери Lowe's Companies Inc подорожчали на 1,4% після того, як компанія відзвітувала про те, що перевершила прогнози в порівнянних продажах за другий квартал завдяки попиту на товари для дому під час карантину.

Читайте також: Індекс S & P 500 досяг рекордного показника. Акції технологічних компаній зростають

«Ці результати відображають відкриття економіки і стимулюючі виплати», — сказав головний ринковий економіст в Spartan Capital Securities Пітер Карділло.

Що підтримує американські акції

Підтримку американським акціям надають надії на черговий раунд бюджетної допомоги потерпілій від коронавірусу економіці, після того як в липні припинилися підвищені виплати безробітним.

Однак демократи і республіканці поки не можуть домовитися щодо ключових пунктів законопроєкту про таку допомогу.

Читайте також: Акції Amazon в карантин рекордно зросли. У чому феномен компанії

Як зросли індекси

До вечора середи індекс Dow Jones зріс на 0,37% до 27.881,90 пункту, індекс S & P 500 додав 0,20% до 3.396,61 пункту, а Nasdaq — 0,18% до 11.231,10 пункту.

Індекс S&P 500 закрився у вівторок на рекордному максимумі, відновившись після величезних втрат, викликаних пандемією. Індекс Dow все ще відстає майже на 6% від лютневого піку.

Інвестиції 2020: як заробити на акціях світових компаній (відео)

Раніше повідомлялося

  • 18 серпня біржовий індекс технологічних компаній Nasdaq досяг рекордного показника в 11 210 пунктів.