З моменту запуску мобільного додатку СА+ команда банку отримала понад 1500 відгуків від користувачів. Банк ретельно опрацьовує їх та вдосконалює мобільний банк, наповнюючи його новими сервісами та можливостями. Так, після останнього оновлення з’явилася можливість в один клік отримати квитанцію за результатом оплати комунальних рахунків, поповнення мобільного телефону та проведення платежів за реквізитами, а також детальна інформація за транзакціями, зняття коштів з депозитного рахунку «Ощадний» тощо.

Креді Агріколь Банк не зупиняється на досягнутому, тож серед запланованих на найближчий час оновлень в СА+ очікуйте наступні: прості та зрозумілі підказки в стилі how-to, персоніфіковані повідомлення за результатом транзакцій, активація картки та зміна ПІН-коду безпосередньо у додатку, відкриття пакетних пропозицій, інформація про повний номер картки.

Креді Агріколь Банк нагадує, що новий мобільний додаток СА+ можна завантажити на App Store та Google Play:

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців. Про дати завершення перехідного періоду банк завчасно повідомить на офіційному сайті.