Архітектори BURØ довго працювали над архітектурою кварталу. Девелоперам було важливо, який вигляд матиме будинок з боку Труханового острова, Дніпра та як він відображатиметься у воді, адже саме будинки першої лінії формуватимуть враження про район та стануть новими лендмарками міста.

Архітектори зберегли висоту в 10 поверхів і квадратну форму будівлі, притаманну суперкварталам, але трохи змінили нахил покрівлі. Таке архітектурне рішення додало будинку оригінальності та дозволило зручно розмістити літні зони — балкони й тераси. Вони огортатимуть будівлю по периметру та матимуть каскадні виступи, які нагадують хвилі Дніпра. Тераси передбачено у більшості квартир кварталу. Є планування з кількома балконами та лоджією. В оздобленні фасаду використано натуральні текстури та стримані відтінки.

Поряд з будинком проходитиме канал Rybalsky, а на першому поверсі вздовж каналу буде розташована частина ресторанної вулиці Rybalsky Restoport.

Наразі всі охочі можуть забронювати бажане помешкання. Вартість квадратного метру – від 33 373 грн.

Rybalsky будується за принципом суперкварталів. Вся територія району поділена на публічний, напівприватний та приватний простори. Внутрішній двір будинку № 7 також буде напівприватним простором мешканців, закритим для сторонніх. Під внутрішнім двором буде розташовано підземний паркінг.

Два будинки житлового району – № 3 та № 9 – введено в експлуатацію в 2019 році. На завершальному етапі – будинок № 5 з центром дитячого розвитку у складі дитячого садка, школи та розвиваючих студій. Триває будівництво будинку № 11, який також розташований вздовж каналу.