Крім Цукерберга, за даними Bloomberg, статками більше $ 100 млрд володіють тільки дві людини в світі: глава Amazon Джефф Безос ($ 190 млрд) і засновник Microsoft Білл Гейтс ($ 120 млрд).

Однак, за даними рейтингу мільярдерів Forbes на 8:03, на третьому місці за обсягом статку знаходяться глава групи Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно і його сім'я ($ 104 млрд). Цукерберг займає четверту сходинку.

Нагадаємо

Facebook в середу запустила в США і більш ніж в 50 інших країнах власну версію TikTok: новий відеододаток під назвою Reels, який вбудовано в Instagram.

Reels є аналогом китайського TikTok. Напередодні президент США Дональд Трамп підписав укази, які забороняють громадянам країни мати будь-які справи з компаніями, що володіють китайським сервісом. Також влада зажадала від американських магазинів прибрати додаток з продажу. У Вашингтоні побоюються, що з його допомогою Пекін зможе збирати дані американців і використовувати їх в шпигунських цілях, а також поширювати дезінформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп дозволив Microsoft придбати TikTok. Термін до 15 вересня

Поточний рік дозволив власникам найбільших технологічних компаній отримувати значний дохід, так як через пандемію коронавірусу люди все більше часу проводять в інтернеті, пише Bloomberg.

Так, з початку року Цукерберг заробив близько $ 22 млрд, а Безос — більше $ 75 млрд.