Отже, які приємності чекають на відвідувачів відділень?

У головному відділенні за адресою площа Троїцька, 2, м. Дніпро кожен гість і клієнт банку зможе посмакувати коктейлем «Фіз із бузиною», а на вході отримати модну захисну маску. Усе з дотриманням карантинних заходів, але у святковій атмосфері. За традицією, усі охочі зможуть сфотографуватися на фоні нашої чудової фотозони, причому буде можливість потрапити в кадр спеціально запрошеного професійного фотографа, який добере найкращий ракурс, а отримані фото помістить на пам'ятні магнітики. Під час наступного візиту гості та клієнти зможуть забрати їх як сувенір.

А ось головною подією буде колесо фортуни, і повірте, удача усміхнеться кожному. Ніхто не піде без подарунка. Підходь, крути та вигравай круті призи від Concordbank: фірмові блокноти, пляшки для води, брендовані чашки, шокоайкони та ще багато іншого.

У VIP-відділеннях на клієнтів чекають смачні брендовані десерти, а на додаток ще й келих шампанського за подальший розвиток банку та взаємовигідну співпрацю.

Клієнтів регіональних відділень банк також не залишить без свята. У цей день пригощатиме їх коктейлем «Мімоза» або келихом шампанського, корпоративними пряниками та цукерками.