Де знаходиться будівля

Приміщення розташоване в Києві, на бульварі Дружби Народів, 38, в 5 хвилинах від метро «Дружби народів». Поруч знаходяться важливі транспортні вузли, сучасні бізнес-центри, Ботанічний сад ім. Гришко, парк «Співоче поле», монумент «Батьківщина-Мати».

Загальна площа приміщення становить 3883,40 кв. м. «Дельта Банку» належать 1-4 поверхи багатоповерхового будинку, а також підвал та мезонін. На території будинку є місця для парковки.

Читайте також: Банки-банкрути у червні отримали 528 мільйонів

Приміщення банку оснащено всіма комунікаціями, необхідними для офісу. У лот також входять основні засоби в кількості 6423 одиниць, серед яких офісні меблі, засоби зв'язку, оргтехніка.

В держреєстрі кінцевим бенефіціаром ТОВ «Валмі Інвест» вказаний Олег Вишняков.

Передісторія

ПАТ «Дельта Банк» визнаний неплатоспроможним 2 березня 2015 року, тоді ж в банк була введена тимчасова адміністрація. Рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації ПАТ «Дельта Банк» Нацбанк прийняв 2 жовтня 2015 року.

Найбільшими акціонерами «Дельта Банку» на початок 2015 року були Микола Лагун (70,61%) і Cargill Financial Services International, Inc. (29,39%).

Читайте також: Фонд гарантування вкладів продав кредити Дельта Банку

В Україні Миколі Лагуну належали Дельта Банк, Омега Банк, Астра Банк і Кредитпромбанк, а також білоруський Дельта Банк. Всі вони перебувають у стані ліквідації, за винятком Астра Банку, який був проданий Фондном гарантування вкладів фізичних осіб новому власнику.