Менше 10% українців мають збереження на випадок декількох місяців відсутності роботи. Сподіваємось, що після таких «яскравих» вражень карантину цей відсоток збільшиться!

Якщо ж самостійно створити фінансову подушку не виглядає досяжним, то Юнекс Банк створив її за вас.

Знову доступна до оформлення – кредитна карта UnexCard від Юнекс Банку.

Банк повертає зіркову картку, про яку часто запитували. Так, це саме та карта, що виграла нагороду за найбільший кешбек. І так, це та ж карта, що отримала нагороду за яскраву рекламу та амбасадора Сашка.

Маєш змогу отримати:

  1. Кредитний ліміт на всі випадки життя та непередбачувані витрати до 100 000 грн. Тепер ти зможеш почуватися справді надійно та впевнено перед будь-якими життєвими умовами. Нагадуємо, що ти можеш і не використовувати кредитні кошти, але погодься, що це корисна знахідка при непередбачуваних умовах?
  2. Два місяці користування кредитним лімітом без відсотків. Саме так, кожного нового разу, як ти схочеш скористуватися кредитними коштами ти матимеш 62 дні для безвідсоткового повернення. Повертаєш гроші на картку – і знову користуєшся без зайвих витрат.
  3. Найулюбленіша частина – це отримання кешбеку за твої витрати. Наразі, Юнекс Банк повертає до 25% витрат на визначені категорії. Самостійно обрати найбільш вигідну для себе сферу витрат можна у банку на сайті.

Залишити заявку на оформлення можна вже зараз насайті.

Приєднуйся і створюй власну фінансову подушку.