Українці найчастіше читають новини фінансово-економічної тематики на «Мінфіні». За даними платформи веб-аналітики similarweb за січень-червень, «Мінфін» щомісяця читали понад 14 мільйонів людей.

Команда «Мінфіну» вдячна читачам за довіру й інтерес до наших матеріалів, за ваші блоги, коментарі, конструктивну критику та пропозиції. Ми намагаємося поліпшувати якість контенту, висвітлювати найактуальніші та цікаві для вас теми.

«Мінфін» постійно розвивається. За 2020 рік команда порталу оновила депозитний каталог, запустила розділ онлайн-кредити і розширила продуктову лінійку "Бонус від Мінфіну".

Також «Мінфін» запустив власний YouTube-канал, де регулярно ділиться корисними фінансовими новинами, порадами про інвестиції, прогнозами курсу та оглядами банківських продуктів.

Читайте також: Привіт, 2020! Як змінився «Мінфін» за останній рік

Зовсім недавно «Мінфін» запустив новий сервіс для API курсів валют — Minfin for Developers. Це розширений сервіс з API курсів валют. Він надає банківські дані, які оновлюються в режимі реального часу, використовуючи п'ять джерел: курси валют від НБУ, котирування міжбанку, а також курси банків, обмінників і платіжних систем Visa i Mastercard. Сервіс буде корисний всім, хто шукає актуальні й перевірені банківські дані, що швидко оновлюються.

Будемо раді спілкуватися з вами також у соцмережах:

Дякуємо, що читаєте й допомагаєте нам ставати кращими. Для нас це дуже цінно!