Які рейси скасували

«SkyUp частково оптимізує річну програму, а за деякими напрямками — відкладає старт польотів», — сказано в повідомленні.

Авіакомпанія скасувала рейси з Києва на Майорку, Тенеріфе, в Ламеція-Терме (також рейси з інших регіонів України), на Корфу, Закінтос, Катанію, в Пізу, Барі, Ріміні (також з регіонів), з Одеси в Єреван, Батумі, Іракліон, Тбілісі, зі Львова в Батумі, Іракліон, Париж, із Запоріжжя в Батумі, Іракліон, Прагу, Тбілісі, Тель-Авів, з Харкова в Париж.

Читайте також: ЄС обновив «зелений» список. Україні поки не дали дозволу на в'їзд

Також у напрямку Болгарія скасовуються рейси в Варну.

Крім того, відкладається старт польотів в Грецію, Португалію, Італію (окрім рейсів «Львів — Неаполь — Львів» 3, 7 та 10 серпня), Іспанію, Францію, на Кіпр, до Чехії, Вірменію й Ізраїль до 15 серпня.

Читайте також: МАУ обмежила провезення ручної поклажі на деяких рейсах

Водночас з 22 липня заплановано відновлення регулярних рейсів до Болгарії (в Бургас). Рейси виконуватимуться раз на тиждень з Харкова і Львова і тричі на тиждень з Києва.

Що робити тим, хто купив квитки

Пасажири, чиї рейси відкладено до 15 серпня, можуть змінити дату протягом року від дати вильоту вказаної в квитку без додаткових доплат, сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося

  • Раніше авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) оприлюднила уточнену програму польотів на серпень 2020 року на внутрішніх і міжнародних рейсах.