Але, як ми бачимо, і без цього багато наші співвітчизники живуть і працюють у Польщі постійно. При цьому завжди залишається актуальним питання переказу зароблених грошей в Україну. Не секрет, що трудові мігранти часто користуються послугами своїх знайомих або водіїв автобусів. Але передавати гроші у вигляді готівки дуже ризиковано і до того ж довго.

Розуміючи запити і потреби своїх численних клієнтів та їх близьких, Альфа-Банк Україна постійно покращує свій сервіс міжнародних переказів «Альфа-Перевод»пропонуючи одні з найвигідніших тарифів на цю послугу.

Крім можливостей своєї платформи – на сайті і в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine, банк пропонує додаткові вигідні умови в партнерстві. Зокрема, з 8 по 20 липня спільно з польським сервісом грошових переказів Spoko банк запустив акцію: при перекладі з Польщі суми до 2000 злотих комісія складе всього 5,99 злотих. Якщо сума перевищує 2000 злотих, діятиме стандартний тариф 2% (min — 7 злотих).

Така інтеграція з сервісом «Альфа-переказ» не тільки забезпечує зарахування грошей протягом декількох секунд, а й можливість отримати гроші на карту будь-якого банку України. Скористатися акційною пропозицією можна на сайті Spoko.

Для цього потрібно зробити кілька простих кроків:

  • пройдіть швидку реєстрацію на сайті сервісу Spoko або у встановленому додатку (поки тільки для ОС Android),
  • вкажіть номер картки відправника, номер картки одержувача в Україні та суму переказу.
  • гроші будуть зараховані на картку одержувача в Україні, а вся процедура займе всього кілька хвилин. Через Spoko ви можете відправити гроші не тільки з Польщі, але і з будь-якої країни Євросоюзу.

Грошовий переказ з сервісом Альфа-Банку можливий не тільки з країн Європи, СНД та інших юрисдикцій в Україну (всього 51 країна) але і з України за кордон. Тарифи на такі перекази були знижені в кінці 2019 року. Тепер комісія становить 2% від суми переказу (min 50 грн). У разі переведення з валютних карт відправник сплачує до 2% (min 2 долари або 2 євро).

Переваги сервісу «Альфа-Переказ»:

  • Низькі комісії при переказі коштів на карти українських банків.
  • Робота з картами VISA і Masterсard від будь-якого українського банку за єдиними тарифами.
  • Сервіс доступний на сайті банку, а також у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.