Розклад рейсів

Працюють напрями «Київ — Одеса — Затока», «Київ — Житомир— Рівне — Львів», «Київ — Житомир — Новоград-Волинський — Рівне— Львів — Ужгород».

  • Лінія «Київ — Одеса — Затока» відправляється тричі на тиждень: у п'ятницю, суботу та неділю з Києва, в 22:50. Прибуває в Одесу в 6:00 і в Затоку в 7:50. Назад автобус вирушає в суботу, неділю і понеділок в 19:00 з Затоки, в 20:50 зупиняється в Одесі, в 4:10 прибуває в Київ.

Читайте також: Автобусний лоукостер Flixbus запустився в Україні: квитки від 5 євро

  • Лінія «Київ — Львів» курсуватиме щодня. В 7:50 — відправлення з Києва, прибуття до Львова — о 15:00. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова, прибуває до Києва о 17:00. Зупинки будуть в Житомирі та Рівному.

  • Маршрут «Київ — Ужгород» буде працювати на запущеній раніше лінії «Київ — Відень». Вsн курсує по середах і суботах. Автобус відправляється з Києва о 7:50 і прибуває в Ужгород у 21:25, із зупинками в Житомирі, Новограді-Волинському, Рівному та Львові. Назад автобус їздить по понеділкам і п'ятницям, виїжджаючи в 4:00 з Ужгорода, прибуваючи в Київ о 15:55.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Де придбати квитки

Квитки можжно купити на сайті компанії, у додатку і в офлайн-касах.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба озвучив список з 23 країн світу, відкритих для туристів з України. Кулеба пояснив, що при цьому українські туристи повинні дотримуватися карантинних обмежень, встановлених у даних країнах.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».