Автомобілі розміщені в алфавітному порядку

Audi Q7
Новий або старий, це один з найдосконаліших позашляховиків у світі, переконані експерти. Але потрібно звертати увагу на рік випуску – краще придбати версії 2017-2019 років.

Chevrolet Malibu
Відомий седан був повністю оновлений у 2016 році, за що заслужив назву «одного з найкрасивіших автомобілів у своєму класі». Перевагу краще віддати моделі 2016 року або новішій.

Chrysler Pacifica
Новий і дуже розкішний мінівен 2017 модельного року – Chrysler Pacifica. Редактори Autotrader назвали його «кращим мінівеном на ринку» (якщо рік випуску – 2017 і пізніше).

Читайте також: В Україні падають продажі нових авто. Що купують українці

Ford F-Series Pickup
F-150, а також F-250 незмінно входять в трійку лідерів, коли йдеться про найпопуляріші автомобілі на маркетплейсі. Крім того, ці пікапи Ford, як правило, є найбільш продаваними автомобілями в США з року в рік. Але краще звернути увагу на версії не старіше 2015-2017 років.

Honda Accord Hybrid
Моделі 2013-2017 років є кращими, з погляду вартості, функціональності і стилю. Якщо потрібен гібридний седан, зручний, швидкий, надійний і привабливий, то варто звернути увагу на гібрид Accord 2015 року або новіше.

Hyundai Sonata
Hyundai тихо завоював зоряну репутацію завдяки чудовим автомобілям, таким як Sonata і Elantra, а також позашляховикам Santa Fe і Tucson. Тим, хто шукає седани, варто придивитися до Sonata 2018 року або новіше.

Читайте також: В Україні хочуть повністю поміняти автомобільні податки. Хто заплатить за євробляхи

Nissan Rogue
Nissan Rogue отримає серйозне оновлення до 2021 року, але попередня версія – дуже хороший маленький позашляховик. За розміром він схожий на інші компактні позашляховики, такі як Honda CR-V. При огляді інтер'єру Rogue можна дійти до висновку, що Nissan пропонує продукт преміум-класу за звичайною ціною, вважають на Autotrader. Експерти рекомендують шукати модель 2015 або 2016 року для кращого співвідношення комфорту і ціни.

Porsche Macan
Коли вперше з'явився Porsche Cayenne, ентузіасти, які не могли скласти думку про позашляховику, що носить герб Porsche, переживали безліч потрясінь. Після десятиліття стало очевидно, що Cayenne випередив свій час. Компактний кросовер Porsche Macan, ймовірно, є найбільш доступним чотирьохдверним Porsche, який можна знайти на ринку. Редактори Autotrader зупинили свій вибір на Macan 2016-2018 рр через їх привабливу ціну й функці безпеки.

Оформити електронний поліс автоцивілки

Toyota Highlander
Легендарна надійність Toyota в поєднанні з комфортним трирядним позашляховиком – це в двох словах про Toyota Highlander. Краще вибирати модель, починаючи з 2015-го або більш нову версію – вони пропонують найсучасніші зручності.

Volkswagen Golf GTI
GTI завжди був більше орієнтований на загальну досконалість, ніж на приголомшливе прискорення. Але завдяки новому двигуну під капотом моделі 2015 року Mk7 може розвинути серйозну швидкість. Він схожий на компактний позашляховик, за винятком того, що GTI набагато спортивніший. Одна з переваг GTI порівняно з Volkswagen Golf – це набагато більший 8-дюймовий сенсорний екран, який нахиляється до водія для зручності використання.

Раніше повідомлялося

  • Президент Володимир Зеленський підписав закон №3314, в якому скасовується кримінальна відповідальність за водіння в нетверезому стані. Ця норма повинна була вступити в силу з 1 липня.