Ті клієнти, які вже користуються мобільним додатком ПУМБ Online, можуть підключити push-повідомлення і отримувати сповіщення про транзакції прямо в мобільному додатку. Також для зручності клієнтів, всі транзакції тепер відображаються в мобільному додатку ПУМБ Online в розділі «Повідомлення». Там відображається час, сума транзакції, номер рахунку, баланс а також вид транзакції – оплата, переказ коштів, поповнення тощо. В мобільному додатку відображаються всі операції, незалежно від суми. Щоб отримувати повідомлення, потрібно завантажити безкоштовний мобільний додаток ПУМБ Online та підключити пуш-повідомлення.

Також повідомлення по всіх операціях можна отримувати у Viber-банкінгу ПУМБ. Щоб почати роботу в банкінгу ПУМБ в Viber, необхідно спочатку зайти в паблік-аккаунт ПУМБ (знаходиться у відкритому доступі у вкладці «Публічні акаунти») і перейти в чат. Після цього користувачеві буде запропоновано налаштувати отримання повідомлень про транзакції у месенджер.

Крім того, залишається класичний спосіб сповіщення про виконані транзакції – смс-повідомлення. Звертаємо увагу, що з 1 серпня 2020 року смс-повідомлення будуть надходити:

  • по транзакціям на суму від 150 грн для власників зарплатних та соціальних пакетів ПУМБ;
  • по транзакціям від 1 тис грн власникам дебетових карток (не для соціальних виплат та зарплат).

Тому тим клієнтам, які здійснюють багато транзакцій в межах 1 тис. грн, і які хочуть бачити всю історію операцій, рекомендовано підключити push-повідомлення або налаштувати Viber-банкінг ПУМБ.