Покінчити із залежністю від роботодавця і насолоджуватися красою безбідного життя на пенсії. Все більше молодих людей обирають такий план свого життя. Але чи можливо це в Україні.

Як вибрати інтернет-банкінг (відеоінструкція)

Звичка користуватися послугами банків без відвідування відділення не зникне і після карантину. Оплата комуналки, відкриття депозиту, перекази, обмін валюти — все це можна робити в онлайні. «Мінфін» створив Каталог інтернет-банкінгів. Що в ньому можна порівняти і чому це зручно, дивіться у відео.

Не вистачає коштів. Приват запустив можливість оплати покупок альтернативної картою

Приватбанк запустив у мережі своїх POS-терміналів нову технологію, яка дає змогу оплачувати покупки з картки Приватбанку, прив'язаною до Приват24, якщо на основній карті клієнта не вистачає коштів. 

Приватбанк запускає програму доступної іпотеки під 9,99% річних

Приватбанк з 1 липня 2020 року відкриває кредитування в рамках державної програми «Доступне житло під 10%». Про це йдеться в повідомленні банку.

МВФ погіршив прогноз падіння світової економіки в 2020 році до 4,9% до 3%, що прогнозував у квітні. Про це йдеться в червневому огляді світової економіки (World Economic Outlook Update) від МВФ.

Зростання кількості хворих і загроза повторного закриття на карантин нервують людей. Навіть за наявності грошей, вони переглядають звичний перелік витрат відмовляються від великих покупок.

Долар або ієна: в якій валюті перечекати кризу

Зберігання заощаджень у доларах і євро для багатьох українців стало нормою. Втім, і ці валюти зараз увійшли в період турбулентності. «Мінфін» з'ясував, грошові одиниці яких країн ростуть по відношенню до гривні швидше, ніж «зелений» і євро, і чи є сенс їх купувати.

Закон про деривативи. 8 нових способів вкласти гроші і заробити на ЦП

Депутати зробили перший крок до перезапуску українського ринку цінних паперів. Законодавчі новації розширять канали залучення грошей в економіку та інструменти для вкладень для потенційних інвесторів.