«Останнім часом епідеміологічна ситуація в столиці погіршилася. Ви самі бачите, скільки у нас нових випадків щодоби. Обмеження були ослаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти. Що потрібно піднімати економіку», - сказав Кличко.

У той же час він підкреслив, що люди перестали дотримуватися елементарних правил безпеки: не вдягають маски в транспорті та громадських місцях, не дотримуються дистанції, збираються великими компаніями.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

«Вірус не відступив. І якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних ліжок в опорних лікарнях в найближчі дні істотно зменшиться, ми будемо змушені повернутися до суворих обмежень, в тому числі, і в роботі громадського транспорту. І, підкреслю, ми все ближче до такого рішення», - зазначив Кличко.

Нагадаємо

Станом на 26 червня кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась на 115 людей.

Статистика захворювання

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».