Що кажуть у банку

«Лише за два останніх роки Приватбанк направив до держбюджету 36 млрд грн.
Фінансовий результат є наслідком нашого прагнення до якнайкращого обслуговування клієнтів та потужної співпраці команди банку.

Ефективне корпоративне управління дозволило вивести банк на новий рівень прибутковості завдяки ефективному операційному менеджменту та управлінню ліквідністю, — зазначила голова наглядової ради Приватбанку Шерон Іскі.

Читайте також: Які банки були найстійкіші в розпал карантину і кому криза не страшна

»Високий рівень ліквідності дозволяє нам направити кошти в бюджет одним платежем. Це істотна підтримка для бюджету в складний період глобальної пандемії коронавірусу та пов'язаного з нею уповільнення економіки", — сказав голова правління Приватбанку Петр Крумханзл.

Скільки банк заробив за минулий рік

Згідно з річним звітом банку його чистий прибуток за підсумками 2019 року становив 36,8 млрд грн.

Чисті активи Приватбанку на початок 2020 року становлять 309,7 млрд грн, зобов’язання – 255,2 млрд грн, капітал Приватбанку – 54,5 млрд грн.

Оформити депозит у Приватбанку

Нагадаємо

  • Згідно із затвердженою Наглядовою радою та акціонером банку річною звітністю за 2019 рік Приватбанк спрямував на виплату дивідендів державі 24,5 млрд грн (75% чистого прибутку за 2019 рік).
  • У січні-березні 2020 року чистий прибуток Приватбанку становив 10,4 млрд грн, або 65,3% від прибутку всього банківського сектору.