Правила безпеки

У розпорядженні міститься ряд вимог до роботи закладів громадського харчування, серед яких описані і правила роботи закладів всередині приміщень.

Водночас поки закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (до 10 осіб), готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування.

Відвідувачі можуть увійти в заклад лише у супроводі персоналу. Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не будуть пускати в заклад.

Страхування від COVID-19

Установи повинні встановити антисептики, рідке мило, паперові рушники. Проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо.

Використані маски й рукавички треба збирати окремо. Всі працівники повинні обслуговувати гостей в масках і рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять в заклад і пересуваються по ньому.

Нагадаємо

  • За даними МОЗ, у 14 областях України поки не можна послаблювати карантин, оскільки показники захворюваності COVID-19 перевищують граничні норми.

Статистика захворюваності в Україні