Правила безпеки
У розпорядженні міститься ряд вимог до роботи закладів громадського харчування, серед яких описані і правила роботи закладів всередині приміщень.
Водночас поки закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (до 10 осіб), готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування.
Відвідувачі можуть увійти в заклад лише у супроводі персоналу. Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не будуть пускати в заклад.
Страхування від COVID-19
Установи повинні встановити антисептики, рідке мило, паперові рушники. Проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо.
Використані маски й рукавички треба збирати окремо. Всі працівники повинні обслуговувати гостей в масках і рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять в заклад і пересуваються по ньому.
Нагадаємо
- За даними МОЗ, у 14 областях України поки не можна послаблювати карантин, оскільки показники захворюваності COVID-19 перевищують граничні норми.