Як скористатися

Щоб скористатися сервісом, необхідно надати йому доступ до своїх банківських рахунків і карток.

Дані про транзакції будуть автоматично імпортовані в електронну таблицю Excel протягом наступного дня після їх публікації на рахунках.

Для безпечної синхронізації фінансової інформації користувача Microsoft використовує агрегатор Plaid, який отримує доступ до балансу рахунків, історії транзакцій і персональних даних їх власників.

Читайте також: Масове звільнення: В Microsoft штучний інтелект почав замінювати редакторів новин

Всі витрати відображаються в таблиці Excel і розділені по категоріях, таким, як продукти харчування, товари для дому, оренда та інше, які також можна створювати самостійно.

Щомісяця Money генерує звіт у формі графіків і діаграм. З їх допомогою користувач може порівнювати свої витрати по місяцях і відстежувати зміни. Сервіс попередить, якщо витрати будуть значно вище, ніж раніше.

Кому доступна програма

На даному етапі Money доступа тільки для передплатників особистих і сімейних облікових записів Microsoft 365 у США, але в планах – вихід на інші світові ринки.

Нагадаємо

Раніше компанія запустила оновлену функцію Rewrite Suggestions на основі штучного інтелекту в текстовому редакторі Microsoft Word, яка допомагає правильно сформулювати пропозиції.