Причина рішення

Своє рішення вона пояснила необхідністю скорочувати витрати, оскільки готельна індустрія сильно постраждала від наслідків пандемії коронавірусу.

Співробітники, що потрапили під скорочення, отримають вихідну допомогу і допомогу в подальшому працевлаштуванні. Вони також в прискореному порядку можуть бути знову прийняті на роботу в Hilton після відновлення туризму.

Для інших співробітників керівництво Hilton продовжує оголошені раніше відпустки, скорочені робочі години та скорочення заробітної плати ще на три місяці.

Читайте також: Які бізнеси найбільше постраждали від карантину

Генеральний директор готельної мережі Крістофер Нассетта зазначив, що за 101-річну історію Hilton галузь не стикалася з подібною кризою, яка призвела до того, що подорожі практично припинилися.

В кінці 2019 року загальна кількість співробітників готельної мережі становила 173 тисячі осіб. Зараз персонал Hilton налічує 9,6 тис осіб по всьому світу.

Читайте також: Карантин з користю. Хто найбільше заробляє на ізоляції

Раніше Marriott і Hyatt Hotels також повідомляли про звільнення тисяч своїх співробітників по всьому світу у зв'язку зі скороченням кількості замовлень.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі«Економіка та коронавірус».