Експерти Ukrsibbank поділися актуальними знаннями та експертизою міжнародного банку. Так, про «Виклики та тенденції IT банківської сфери в умовах сучасності», а також навички й уміння майбутнього учасникам проекту розповів Олександр Мороз, начальник Департаменту процесингу операцій з платіжними картками Ukrsibbank BNP Paribas Group. Після цієї онлайн зустрічі учасники Сhallenge IT виконали кейс-завдання, автори перших трьох вірних отримали призи від банку.

Також особливий інтерес серед молоді викликала панельна дискусія «Ринок IT в період карантину. Успішні кейси налагодження віддаленої роботи команди. Які трансформації нас будуть чекати», де експертизою поділилася Ірина Левченко, HR бізнес-партнер Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Ukrsibbank BNP Paribas Group вже другий рік поспіль співпрацює з молодіжною організацією UGEN і долучається до різних подій з молоддю.

«У світі, який постійно змінюється, для мене особисто важливо розуміти, яким буде наше майбутнє. Це дозволяє вибирати оптимальний напрям подальшого розвитку. А наше майбутнє — це як раз і є наша молодь. Працюючи з юнаками і дівчатами, я бачу в їх очах наше завтра. Це мотивує до змін і дає розуміння того, що потрібно зробити сьогодні. У цьому сенсі, молодь — мій найкращий вчитель», — розповів Олександр Мороз, начальник Департаменту процесингу операцій з платіжними картками Ukrsibbank BNP Paribas Group – спікер UGEN Challenge IT.

Як провідний роботодавець і Top Employer в Європі та Україні Ukrsibbank активно співпрацює з молоддю. Адже саме молодому поколінню властиво бути новаторами і пропонувати креативні ідеї, які відповідають вимогам сучасного світу.