Із понеділка, 15 червня, відділення Райффайзен Банку Аваль почали працювати за стандартним режимом роботи з перервою на обід – вона потрібна для проведення обов’язкових протиепідемічних заходів.

Аби спланувати свій візит у найзручніше для вас відділення Райффайзен Банку Аваль, скористайтеся, будь ласка, інтерактивною мапою. Там ви зможете знайти адресу відділення та час його роботи.

Банк скасував також обов’язковий попередній запис на обслуговування у відділенні. Тепер у всій мережі обслуговування здійснюється за живою чергою.

Як і до цього, вхід у всі відділення банку дозволяється лише клієнтам у захисних масках. Відвідувачам необхідно очікувати своєї черги на вулиці з дотриманням безпечної відстані не менш ніж 1,5-2 м один від одного. У приміщенні відділення можуть перебувати не більш ніж 3-5 осіб одночасно та на безпечній відстані 1,5-2 м один від одного.

Сподіваємося, за час карантину ви вже звикли користуватися послугами банку через дистанційні канали. Будь ласка, використовуйте їх і надалі:

  • Для приватних клієнтів – Raiffeisen Online. Якщо ви ще не зареєстровані, встановити додаток та зареєструватися можна онлайн, перейшовши за цим посиланням;
  • Для бізнес-клієнтів – Raiffeisen Business Online за посиланням.